ΠΑΟΚ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

16-6-2012

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ...

Μετά την χθεσινή ημέρα, που απολογήθηκαν οι 11 από τους 34 οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι 10 έμειναν ελεύθεροι, ενώ σήμερα σειρά έχουν οι άλλοι 8.

Έξω από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης βρίσκονται πολύ οπαδοί του ΠΑΟΚ για να στηρίξουν τα αδέρφια μας που άδικα μπήκαν στην φυλακή.

Μόλις θα βγει η απόφαση για τους επόμενους συλληφθέντες οπαδούς του ΠΑΟΚ θα σας ενημερώσουμε. Τέλος, η διαδικασία είναι η ίδια όπως διαβάσατε παραπάνω.   

 Τελικά, όπως το περιμέναμε. Πριν από λίγα λεπτά οι 3 από τους 8 οπαδούς μας πήραν προθεσμία για τις επόμενες ημέρες, ενώ οι άλλοι 5 οπαδοί μας αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Οι οποίοι είναι: απαγόρευση εξόδου από την χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ μας.

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ

Εχθές και σήμερα πέρασαν από τον εισαγγελέα 18 οπαδοί του ΠΑΟΚ. Οι 15 από αυτούς έμειναν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ 3 ζήτησαν προθεσμία μέχρι αύριο για να απολογηθούν (όπως και πήραν), ενώ ένας από αυτούς προφυλακίστηκε. Τα υπόλοιπα αδέρφια μας θα απολογηθούν αύριο.

Τέλος υπάρχουν πολύ Σ.Φ έξω από τα δικαστήρια για να στηρίξουν τους συνοπαδούς τους. 

17-6-2012

 Ένα ακόμη γκρουπ συλληφθέντων οπαδών του ΠΑΟΚ. περνούν από ανακριτή και εισαγγελέα την Κυριακή (17/6).

Για τρίτη μέρα είναι συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια συγκεντρωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ο λόγος είναι η απολογία μερίδας αυτών από τους ανακριτή και εισαγγελέα για την φερόμενη συμμετοχή τους σε “εγκληματική οργάνωση”. Αυτή την ώρα απολογούνται ενώπιον ανακριτή και στην συνέχεια θα απολογηθούν ενώπιον εισαγγελέα. Μέχρι το μεσημέρι περίπου θα υπάρχει απόφαση αν θα μείνουν ελεύθεροι ή αν γίνουν προφυλακίσεις.

17-6-2012


Η Εθνική μοιράζει λεφτά...

Η πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στους «8» του Εuro θα φέρει και κάποια σημαντικά ποσά στους ελληνικούς συλλόγους, τα οποία φτάνουν μέχρι και στις 270.000 ευρώ.
 

Φυσικά... πρωταθλητής στην συγκεκριμένα κατηγορία είναι ο Ολυμπιακός που έχει δώσει έξι παίκτες του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και συγκεκριμένα τους Μανιάτη, Α. Παπαδόπουλο, Τοροσίδη, Φετφατζίδη, Χολέμπας και Μήτργλου. Οι υπολογισμοί βγάζουν ότι για τις έξι τουλάχιστον ημέρες που θα μείνει ακόμα η Εθνική στο Euro, με την μέρα να «χρεώνεται» για κάθε παίκτη 7,500 ευρώ, θα μπουν συνολικά στα ταμεία των Πειραιωτών 270.000 ευρώ.Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, που τέσσερις παίκτες του βρίσκονται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τα χρώματα της «γαλανόλευκης» (Χαλκιάς, Μαλεζάς, Φωτάκης και Σαλπιγγίδης), κάτι που σημαίνει ότι θα λάβει από την ΟΥΕΦΑ το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό -ιδίως για την κατάσταση που βρίσκονται αυτή την στιγμή τα οικονομικά του συλλόγου- των 180.000 ευρώ.Όσο για τον Παναθηναϊκό που εκπροσωπείται από τρεις παίκτες του στην «γαλανόλευκη», θα λάβει 135.000 ευρώ, στα ταμεία της ΑΕΚ (Μάκος, Λυμπερόπουλος) θα μπουν 90.000 ευρώ, ενώ σ' εκείνα του Άρη (Σηφάκης) 45.000 ευρώ.

This free website was made using Yola.

No HTML skills required. Build your website in minutes.

Go to www.yola.com and sign up today!

Make a free website with Yola